ႀကက္သြန္ၿဖဴကုိတစ္ပတ္လွ်င္ ႏွစ္ႀကိမ္စားလွ်င္အဆုတ္ကင္ ဆာေရာဂါၿဖစ္ႏုိင္ေၿခေလွ်ာ့ခ်ေပးႏုိင္ေႀကာင္းကုိ ေဆး သုေတသနလုပ္ေဆာင္ခ်က္မ်ားအရသိရွိရပါသည္။ အဓိကအဆုတ္ကုိဒုကၡအေပးဆုံးၿဖစ္ၿခင္းသည္ ေဆးလိပ္ သာက္သူမ်ားသာၿဖစ္ႏုိင္ေၿခ၈၀ရာခုိင္ႏွဳန္းရွိေႀကာင္း ၊ႀကက္သြန္ၿဖဴစားသုံးပါက ယင္းၿဖစ္ႏုိင္ေၿခကုိ
၄၄ရာခုိင္ႏွဳန္းေက်ာ္အထိေလွ်ာ့ခ်ပစ္ႏုိင္ေႀကာင္းသိရသည္။အစားလည္းေဆးၿဖစ္သည့္အတြက္ထမင္းစားလွ်င္ ဘဲၿဖစ္ၿဖစ္အၿပင္မွာအသုပ္ေလးမ်ားစားလွ်င္ၿဖစ္ၿဖစ္ႀကက္သြန္ၿဖဴကုိစားသင့္ေႀကာင္းအႀကံျပဳေဖာ္ျပ လိုက္ပါ သည္။
No comments:
Post a Comment