Share by ျမန္မာျပည္သား
နံနက္စာမွာ
ပ႐ိုတင္းဓာတ္ အျပည့္အဝ ရရွိေအာင္ ထည့္သြင္း စားသံုးေပးရင္ ခႏၶာကိုယ္က
ပိုမိုႀကံ့ခိုင္ သန္စြမ္း လာပါလိမ့္မယ္။ က်န္းမာေရးလည္း ပိုေကာင္း
လာပါလိမ့္မယ္။ဒါ့အျပင္ ဗိုက္ျပည့္တင္းၿပီး ဆာေလာင္မႈ ေလ်ာက် တာေၾကာင့္ ကိုယ္အေလးခ်ိန္ ကိုလည္း ထိန္းႏိုင္ ပါလိမ့္မယ္။နံနက္ခင္းမွာပ႐ိုတင္းဓာတ္ရရွိေစရန္က်ာင္းဖြင့္ရက္၊
အလုပ္လုပ္ရ တဲ့ေန႔ရက္ေတြမွာ ေက်ာင္းခ်ိန္အမီ၊ အလုပ္ခ်ိန္အမီ အေျပးအလႊား
ျပင္ဆင္ ရတာေၾကာင့္ နံနက္စာမွာ ပ႐ိုတင္းဓာတ္ အလံုအေလာက္ မရရွိတတ္ပါဘူး။ဒါဆိုရင္ လြယ္ကူတဲ့နည္း တစ္ခုျဖစ္တဲ့ ၾကက္ဥ၊ ဘဲဥကိုသာ ျပဳတ္ၿပီး
ဒါမွမဟုတ္ ေၾကာ္ၿပီး စားလိုက္ပါ။ ၾကက္ဥ၊ ဘဲဥထဲမွာပါတဲ့ ပ႐ိုတင္းဓာတ္က
ၾကာရွည္စြမ္းအင္ျပည့္ဝေစကာ ဆာေလာင္မႈကို ၾကာၾကာခံေအာင္ ထိန္းထားေပးပါတယ္။
ဲျမ၀တီ
No comments:
Post a Comment